Store Policy

Kundeinfo

2 Sure AB-lageret holder alle produktene sine i Sverige, men totalprisen inkluderer toll, frakt og moms. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål eller bekymringer om Mimos eller skallsymmetrier

Personvern

2 Sure AB, heretter kalt selskapet, er ansvarlig for personopplysninger iht databeskyttelsesforordningen for behandling av personopplysninger. Rettigheter for deg som leverandør av personopplysninger Selskapet bryr seg om personvernet til de som besøker nettstedet. Vi er ansvarlige for at personopplysningene som er samlet inn av oss på nettstedet mimospillow.se, bare brukes til det tiltenkte formålet. Vi beskytter dem mot uautorisert tilgang og bruk. Denne siden gir et sammendrag av våre forpliktelser og dine rettigheter som personopplysningsregistrator.

Behandling av personopplysninger For at vi skal svare på et spørsmål eller oppfylle en forespørsel fra deg, må du noen ganger gi personlig informasjon, f.eks navn, e-postadresse og telefonnummer. Denne informasjonen brukes til å kontakte deg. Retten til å lagre dine personopplysninger er basert på retten til balanse mellom interesser. Personlig informasjon gitt når vi er på messer brukes til å informere og gi tilbakemelding om spørsmål som har oppstått. Personlig informasjon gitt for å bli kontaktet brukes til å kunne kontakte deg og gi deg den hjelpen du trenger.
 

Videre kan personopplysninger bli avslørt til underleverandører som selskapet bruker for å utføre en tjeneste, dvs. for sending av økonomisk informasjon, invitasjoner, rekruttering og generalforsamlinger. En slik underleverandør er en personopplysningsassistent for selskapet. Når du sender din personlige informasjon til selskapet, skal du føle deg trygg. Vi tar derfor alle rimelige skritt for å sikre at din personlige informasjon blir beskyttet. Blant annet benyttes SSL-sikkerhet. Behandling av personopplysninger foregår i samsvar med bestemmelsene i den svenske personvernloven. Systemene vi bruker for å lagre dine data er i utgangspunktet tilpasset for å overholde personopplysningslovgivningen som eksisterer i Sverige og det andre EU som er beskrevet her.
 

Hvis du har spørsmål om denne personvernpolitikken eller om selskapets behandling av personopplysninger, eller ønsker uriktig informasjon korrigert, er du velkommen til å kontakte admin@2sure.se. Du har også rett til å be om informasjon om personopplysninger behandlet om deg hos selskapet gratis en gang per kalenderår. Slik forespørsel om registerutdrag skal gjøres skriftlig, signeres separat av deg og sendes til: 2 Sure AB, Att: Personlig informasjonssjef, Sisjövägen 213, 43638 Askim Dine rettigheter når du sender inn din personlige informasjon Vi registrerer bare informasjonen vi trenger til formålet beskrevet ovenfor. Som innsender har du alltid rett til:

• Legg merke til informasjonen vi lagrer om deg • Informasjonen blir endret eller oppdatert • Slettet og slettet • Informasjonen er lagret, men kan ikke lenger knyttes til deg som person. For å gjøre dette, send en e-post til admin@2sure.se Du har også rett til å motta informasjon om overtredelser i vårt dataregister via e-post fra oss. Digital informasjon og digitale kanaler Selskapet vil sende digital informasjon til deg i forskjellige passende formater og kanaler avhengig av innholdet og formålet med informasjonen. Vi vil bruke informasjon i formater som: Tekst, grafikk og bilder i e-post. Hvor lenge lagres personopplysninger? Vi vil beholde din personlige informasjon så lenge det er nødvendig for oss å tilby deg digital informasjon i samsvar med formålet beskrevet ovenfor. Hvis du ikke lenger ønsker å få tilgang til informasjon, kan du enkelt melde deg av ved å sende en e-post til admin@2sure.se. lenker Nettstedet mimospillow.se har lenker til andre nettsteder. Denne personvernregelen gjelder ikke for disse nettstedene, men du bør gå gjennom disse nettstedenes personvernregler før du sender inn din personlige informasjon.
 

Besøkers identifikasjon - informasjonskapsler og logger Nettstedet mimospillow.se bruker informasjonskapsler, d.v.s. små tekstfiler som er lagret på den besøkendes datamaskin og som blant annet kan lagre personlige innstillinger og gjøre det mulig å følge hva besøkende gjør på nettstedet. Det er to forskjellige typer informasjonskapsler; "Session-informasjonskapsler" brukt under besøkendes tid på nettstedet og "holdbare informasjonskapsler" brukt til å fortelle besøkende om hva som har skjedd på nettstedet siden de sist besøkte nettstedet og for å gjenkjenne tilbakevendende brukere og huske hvilken informasjon tidligere innsendt. "Session-informasjonskapsler" blir slettet når du forlater siden, mens "holdbare informasjonskapsler" forblir til de blir slettet av brukeren. De fleste nettlesere er forhåndsinnstilt til å godta informasjonskapsler, men du kan stille inn nettleseren din til å varsle deg når den mottar en informasjonskapsel. Da kan du bestemme selv om du vil motta den eller ikke.
 

BETALINGSMETODER

- Credit / Debit Cards - PAYPAL