top of page

Vår visjon

Vår visjon med Mimos er å redusere

ubehandlede posisjonsasymmetrier.

Vi ønsker å øke kunnskapen om hvordan man kan forhindre et platehode og spre informasjon om hvordan man oppdager det i tide. For å kunne behandle et flatt hode, må fontanellen være åpen, men de beste resultatene oppnås hvis du begynner å behandle et flatt hode før 6 måneder. Dette er fordi hodet er veldig mykt i løpet av babyens første 6 måneder og hodet vokser veldig raskt. Derfor er det større sjanse for å få bedre resultater hvis du oppdager asymmetri i tide.

 

Vi møter ofte foreldre som har barn i alderen 3-4 år, som skulle ønske at de visste at barn kunne få platehoder slik at de kunne oppdage sitt barns platehoder og behandle før det var for sent. Disse foreldrene er vår store pådriver for å kunne øke bevisstheten til alle fremtidige foreldre om at flatt hode er noe som kan oppstå og hvordan du enkelt kan forhindre, men en kombinasjon av Tummy time, posisjonering og Mimos pute.

online use 0147.jpg

AWARENESS

Hvorfor skal du förebygga flatt hode?

Hvorfor vi i Mimos tenker at du bør forhindre flate hoder, er fordi med riktig info er det ganske enkelt å lykkes og det er i en kort periode i barnets liv du kan påvirke hovedformen. Så ved å avlaste hodet på barnets første år øker du sjansene for at barnet da vil ha et rundt hode resten av livet.

Disse deformitetene, både ansikts- og kraniale, kan skape synlige estetiske og selvtillitsproblemer. Utflating av en del av skallen kan påvirke andre deler av hodet og føre til ytterligere forskyvninger eller misdannelser i ørene og / eller forskjellige områder i ansiktet. 

 

 

Hvis det er en alvorlig asymmetri, kan barnet senere i livet ha problemer med hjelmer, briller osv, fordi hodet er asymmetrisk.
 

ear-shape.png
helmet1.jpg
AWARENESS
COMMUNITY 

Hvordan du kan forhindre et flatt hode?

For å forhindre at en flathet vises, må du jobbe i mer enn én ting. Minimer tiden i bilstoler og enheter der babyen er 45 grader, selv om du bruker Mimos-pute. Gjør magen hver dag og med jevne mellomrom Bruk Mimos når babyen bruker tid på ryggen, babygym, seng og barnevogn. Bær babyen din, så avlaster du alt presset i hodet.

 

VIKTIG! Selv om du forhindrer en flathead, er det andre årsaker til en flathead, som genetikk eller veldig mykt hode som uansett kan forårsake en flathet. Å korrigere og forhindre en flathead er så individuell siden et mykt hode kan bli flatt med bare 1 time om dagen i et bilsete, i mellomtiden vil et hardere hode forbli rundt, selv om han bruker 3 timer om dagen i bilstolen. Vær oppmerksom og se på babyens hode.

SUSTAINABILITY

Noen av risikogruppene

  • Torticollis

  • For tidlig født

  • Dysleksi i hoften

  • Tvillinger

  • Gutter

  • Førstefødte

  • Andre avgjørelser

  • For å myke tiden i 45 graders vinkel

degreesangle.jpg
torticollis.jpg
twins.jpg
bottom of page